Nieuwsbrief 03/2024

De winterslaap is voorbij!

Nu de dagen langer worden en de temperaturen beter, is er geen reden meer om thuis te blijven!Kom lekker kajakken op woensdagavond en geniet achteraf van een gezellige bijeenkomst in het cafetaria, waar we kunnen bijkletsen en ontspannen. We kijken ernaar uit om je (opnieuw) te verwelkomen!


Wat na de Start 2 Kajak ?

Je hebt net de Start to Kajak achter de rug en bent lid geworden van onze Club. Maar wat hebben we je allemaal te bieden ? Ontdek het hier


Ourthe Weekend (Pasen)

Het Paasweekend (30 mrt tot 01 apr.) brengen we dit jaar door aan de oevers van de Ourthe.

Er wordt gevaren op de Ourthe, op zaterdag en zondag, logeren doen we op de camping van de Brusselse Kayak Club.

Geen kampeerder? U kunt ook voor 1 dag afkomen.

Meer info bij Els & Danny


Wildwater Stage Sault-Brénaz

Tijdens de kajakweek in Sault Brenaz verblijven we op de camping, in blokhutjes of uw eigen tent, De camping ligt rechtstreeks aan de wildwaterbaan. Eten kan onder de groepstent en er is mogelijkheid om mee te doen met het gezamenlijk koken.

Periode: 08 tot 13 april 2024.

VOLZET – VOLZET – VOLZET –


Jeugdweekend 3-5 mei 2024

Ook dit jaar gaan we in mei weer op jeugdweekend!
Meer exact van vrijdag 3 mei (’s avonds rond 18u vertrekken) tot en met zondag 5 mei (voor het avondeten zijn we terug). Om tradities in stand te houden, gaan we terug naar ’t zeetje. Er is plaats voor zo’n 18 jeugdleden en we gaan onze dagen vullen met kajakken op de zee, strandspelen, groepsspelen en tal van andere leuke dingen! De inschrijvingslink en de kostprijs van deze uitstap volgen nog in een latere nieuwsbrief, maar blokkeer dit weekend zeker al in je agenda.Groetjes
Het jeugdteam


KANO werking

Na onze succesvolle kano-initiatiereeks vorige herfst, hebben een aantal personen samengezeten om een vervolgtraject uit te werken. 
Zo gaan we regelmatig met enkele kano’s deelnemen aan de 1e zondag trajecten zodat jullie de kans krijgen jullie kanoskills verder te oefenen. Ook tijdens andere afdalingen op rustig stromend water proberen we een aantal kano’s ter plaatse te hebben. 
In het najaar (oktober) plannen we een nieuwe initiatiereeks op vaart en Dijle en daarnaast werken we ook een bijkomende workshop op de Dijle uit voor de kanovaarders die de start to kano achter de rug hebben en hun skills verder willen verbeteren.

Tot slot zouden we een echte kanotrekking organiseren ergens eind september.  
Meer concrete informatie volgt later.
Hilde, Michel, Ralf & Karel.