Liebe Kajakfreunden und Kajakfreundinnen,

 

Liebe Kajakfreunden und Kajakfreundinnen,

Als ik terugblik op 2015 kan ik alleen maar zeggen “  2015 war ein tolles Jahr  “!

Ikzelf heb volgende activiteiten meegedaan : de Ourthe in Maboge, de midden Rur, de Dommel, het Paasweekend aan de Ourthe, de afvaart van de Lienne, de afvaart van de Viroin, de afvaart van de Amblève en waarschijnlijk nog een aantal activiteiten die ik al vergeten ben.

 

We hebben weeral een pak kilometers op onze “compteur” geplaatst. Zeg nu zelf, wat is er nu plezanter dan met een aantal gelijkgestemde zielen in volle natuur op het water te kajakken!       Met nadruk op “op het water” want dat wildwatervaren is toch een specialiteit op zich. Zowel op de Lienne als op de Viroin en de Amblève heb ik kunnen genieten van een totaal onverwachte zwempartij!

Wat mij van 2015 zal bijblijven is het feit dat de natuur onvoorspelbaar is. Wie had nu gedacht van een lama te  zien passeren over een bruggetje net op het moment als je een bocht uitkomt op de Dommel ! Das war unglaublich und wunderbar !

 

Hopelijk wordt 2016 een even goed en gevuld jaar als 2015. Mijn speciale dank gaat naar Danny en Els, die er steeds voor zorgen dat we wekelijks  een kajakactiviteit in steraanbieding hebben.    

Ik wens jullie allemaal een goed jaareinde en voor 2016 een goede gezondheid, veel geluk en héél véél kajakplezier!

Patrick und Flexske