Jeugdnieuws 10/2017

Beste jeugdleden!

Er komen weer heel wat jeugdactiviteiten aan de komende weken! Sommige waar we al iets over los gelaten hebben, andere die misschien nog niet in jullie agenda staan. Hopelijk komt daar snel verandering in! Hieronder een overzicht.

Zwembadsessies

Vanaf 21 oktober gaan onze zwembadsessies weer van start. In lekker warm water de eskimorol leren of verbeteren, dé oefening om nog een betere kajakker te worden dan jullie nu al zijn. Vanzelfsprekend gaan we ook weer met het zwembadbrevet werken, aarzel niet om hier naar te vragen.
Zoals je misschien al gelezen hebt in de vorige nieuwsbrief, gaan we vanaf nu de jeugdleden het eerste halfuur voorrang geven om te leren eskimoteren. Betekent dit dat jullie na een halfuur niet meer mogen oefenen? Helemaal niet! Vanaf dan wordt er gewoon meer afgewisseld met de andere leden zodat iedereen aan bod komt.

Halloweentocht

Op 25 oktober is het weer zover, halloween op de club! Komen jullie mee verkleed varen op de vaart waarbij er een heuse halloweenzoektocht op het programma staat? Hoe gekker hoe liever! Zolang je outfit het maar toelaat om een zwemvest te dragen.
Klaar om te griezelen? Ready... Set... Boe!

Jeugd’weekend’ (VOLZET)

En last but not least: het jeugdweekend gaat nog steeds door van 1 tot en met 3 november. Drie dagen waar in we gaan varen, spelletjes spelen, ravotten, lekker eten en warm en droog kunnen slapen in een gîte in Maboge.
In een mum van tijd was het jeugdweekend volzet. We kijken er al naar uit om er samen met jullie weer een topeditie van te maken!! Diegene die ingeschreven hebben krijgen binnenkort een mail met meer uitleg.
 
Het Jeugdteam