Havenfeesten 2017

De Havenfeesten editie 2017,

Met voorgaande edities in het achterhoofd hadden we ons een rustige dag voorgesteld met een beetje initiatie voor de geïnteresseerden en voor onze leden wat experimenteren met de SUP-planken.

Dit jaar lagen de kaarten echter enigsinds anders. Een stralende zon, een goed zichtbare locatie en flink wat reclame via alle soorten media.

Klokslag 10u stonden de eerste mensen aan onze stand, binnen de 10 minuten waren al onze kajaks gevuld, de stroom belangstellenden is niet gestopt.
We hebben 8u non-stop mensen in en uit de kajaks geholpen dit met een snelheid waar menig verhuurder jaloers op zou zijn ;-)
Ik schat dat we die dag op zijn minst 250 mensen aan het peddelen gekregen hebben.
Van initiatie was geen sprake meer, kon ook niet door de enorme toeloop, maar dat we veel jongelui een schitterende dag bezorgd hebben staat als een paal boven water.

De begeleiders op het water hebben minimaal een marathon gepeddeld, de helpers aan de wal hebben armen en benen getraind. De volgende dag waren we allemaal stram en stijf.

Dank aan alle medewerkers die hun zondag opgeofferd hebben en we waarderen “The Shelter” voor het ter beschikking stellen van hun SUP planken.

Danny

ROB Filmpje