Familiedag_2019

Beste sportvrienden,

Familiedag 31/08/19

De FAMILIEDAG en SPAGHETTI gaan door op een NIEUWE locatie.
Maak jullie familie, vrienden en collega’s warm om met ons mee dit nieuwe traject te varen, iets te drinken en/of te eten aan de aankomst.  
Hou alvast enkele datums vrij in jullie kalender:
Vrijdagavond 30/08 opbouw clubtent 
Zaterdag 31/08 Familiedag met afvaart van de Dijle gevolgd door de SPAGHETTI-AVOND (beroemde saus van tante Jeannine)
Zondag 01/09 afbraak van de feest tent

Een overzicht van de "familiedag" tijdens het laatste weekend van augustus

Vrijdag  30 augustus  opstellen van de clubtent  vanaf 19:00u : ter hoogte van  De Molen Van Rotselaar (ingang achterkant rechtover het oorlogs monument GPS: 5de Linielaan 82). Vele handen maken 't werk licht.
  
Zaterdag  31 augustus  is er de 'club-familiedag' Laat vrienden, familie en collega’s kennis maken met onze mooie sport, nodig hen uit om mee te varen op de Dijle.
Samenkomst  aan het botenlokaal tussen 13u en 15u.  Vertrek aan het botenlokaal, in Wilsele overstappen naar de Dijle en verder varen richting Rotselaar.
Laat iets weten aan Els&Danny via  Email club (info@kayakclubleuven.be) zodat wij de nodige boten kunnen voorzien, met eigen materiaal varen mag natuurlijk ook.
 
Vanaf 17:00u  spaghetti-avond  in de clubtent. Wat kost het ??    € 9,00 per volwassene ,  kind tot de leeftijd van 10j = € 5,00. Reserveren hoeft niet maar graag een mailtje of een telefoontje aan Els/Danny om onze 'catering' een idee te geven omtrent de massa's pasta en spaghettisaus (vegetarische of bolognaise)  die ze aan de kook moeten krijgen.
Frisdranken, pintje, wijn aan democratische prijzen.
En als afsluiter een lekker dessert.